Det tænker han om din kropsbehåring

author
Rebeca Pons

Da du lige havde mødt din kæreste, tænkte du sikkert meget over din kropsbehåring. Men nu hvor I har været sammen noget tid? Naah, ikke så meget længere! Men hvad tænker han egentlig om dine hår? Er han ligeglad? Synes han det er frækt? Eller synes han det er decideret ulækkert?

Under alle omstændigheder skal du jo ikke vælge, om der er hår dernede eller ej efter hans holdning. Gør hvad der passer dig! Men det ville være meget interessant at vide, hvad han tænker, ville det ikke?

Her fortæller seks fyre, hvad de virkelig tænker – og det er uden filter.

1 “Jeg er egentlig ligeglad med hendes kropsbehåring undtagen to steder: ansigt og nipples. Jeg vil have det okay med det, hvis hun aldrig barberede sig under armene eller benene, så længe hun ikke har hår i ansigtet og på brysterne.”

 

2 “Jeg kan virkelig ikke lide hår på benene, og hår under armene gør mig dårlig. Hår forneden skal som minimum trimmes rigtig kort. Ingen overskæg, tak!”

 

3 “Jeg kan godt lide, når min kæreste barberer sine ben, under armene og forneden. Men det er ikke fordi, jeg insisterer på, at hun gør det, og det er ikke fordi, jeg ikke gider at have sex med hende, bare fordi det er vinter, og hun ikke orker at fjerne håret.”

 

4 “Hår er fint, så længe det ikke er længere end mit. Men hvis hun har fjernet alt hår, er det selvfølgelig et plus, selvom jeg godt ved, det er lidt overfladisk.”

 

5 “Hvis hun bare trimmer sig, er det fint for mig. Min kæreste barberer ikke sine ben, og det har jeg ikke et problem med. Jeg lægger ikke mærke til det, og det burde ikke være et problem. Jeg synes ikke, det er så lækkert med en kæmpe busk forneden, men hvis det er trimmet til, er det lækkert.

 

6 “Jeg tænker virkelig meget over pigers kropbehåring. Det er virkelig det værste, når hun stikker. Det gør helt vildt ondt! Jeg kan bedst lide, at hun er glatbarberet. Men trimmet er bedre, end hvis hun stikker. Ben og armhuler skal være helt silkebløde.”

 

Shero

 

Kilde: Reddit