Hvordan kan jeg få større bryster?

Skøn

Tendens: Kan tandpasta virkelig gøre dine bryster større?

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den august 9, 2018

Har du mon hørt om den tendensen med, at piger smører tandpasta på deres bryster, som så eftersigende skulle gøre, at de kan få større bryster? Okaaaaaay, det ved vi altså ikke helt, om vi skal tro på …

Kan det virkelig passe?

Flere amerikanske youtubere har lavet videoer, hvor de bruger tandpasta til at få større bryster. Ja altså, de claimer jo bare, at man får større bryster ved det. Og strammere bryster. Tandpastaen skulle altså give brysterne en god gang opstramning. Hvad tænker du om det?

Sagen er den, at der slet ikke er hold i det. For tandpasta kan ikke gå ind at ændre i brystvævet på nogen måde. Sundhedsekspert Jennifer Wider fortæller, at hvis du prøver det, kan du sagtens opleve en følelse af en stramhed på brysterne. Men det er midlertidigt, og kun imens tandpastaen rent faktisk sidder der. Lige så snart den vasket af igen, kan du intet mærke. Det er altså udelukkende tandpastaens konsistens, der giver dig den opstrammende følelse.

Don’t do this at home

Det nytter virkelig ikke noget at prøve tricket derhjemme. Det er ikke, fordi det er farligt. Men for det første virker det jo ikke. Og for det andet får du muligvis et udslæt af det. Det er nemlig ikke alles hud, der holder til tandpastaens ingredienser. Så ja, bare lad være …

Vi har jo alle sammen forskellige bryster, og det gælder altså både størrelse, form og stramhed/blødhed. Måske du kan finde netop din type bryster heriblandt? Hvis du har et issue med dine bryster og virkelig har et ønske om at stramme op, så kan du prøve dig med nogle gode træningsøvelser. Og ellers bare huske på, at vi alle sammen har noget, vi ikke er tilfredse med, men egentlig bare burde embrace – jep, lettere sagt end gjort, we know!

Kilde: Womenshealthmag