Hun lavede 10 armbøjninger hver dag i en måned – DET skete der

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Er du typen, der laver armbøjninger? Og kunne du forestille dig at lave armbøjninger hver eneste dag? Det besluttede Kristen Domonell sig for at prøve. Yes, 10 armbøjninger hver dag i en hel måned. Se her, hvad der skete.

Der findes naturligvis flere challenges, du kan give dig selv, når det handler om træning. For eksempel kan du prøve at lave planken i to minutter hver eneste dag i to uger. Men du kan også prøve at træne to gange om dagen i en uge. Du KAN også gøre som Kristen og lave 10 armbøjninger hver dag i en måned.

Læs også: Hun begyndte at tage nøgenbilleder af sig selv – DET skete der

Det skete der

Egentlig er Kristen typen, der altid er groggy om morgenen. Men da hun begyndte at lave armbøjninger hver dag, fandt hun lynhurtigt ud af, at det gav hende masser af energi.

Derudover opdagede hun hurtigt, at hendes arme blev mere markerede. Ikke meget – men alligevel. Og så blev hendes core SÅ meget stærkere af at spænde så meget i maven, som man gør, når man laver armbøjninger.

Helt praktisk blev det også lettere for Kristen at lave armbøjninger hver dag – simpelthen, fordi øvelse gør mester. Men det betød altså laaangt fra, at det ikke længere var hårdt. Hun havde nemlig mange dage, hvor hun følte, at der var nærmest umuligt at få lavet de 10 armbøjninger.

Læs også: Par havde sex HVER dag i et år – det skete der

Det skal du huske

Selvom 10 armbøjninger om dagen måske ikke lyder så voldsomt, så kan det altså godt være hårdt for musklerne. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at give din krop en pause fra træning. På den måde kan musklerne nemlig få lov til at restituere. Men det betyder altså ikke, at du SLET IKKE må træne. Det kan bare være godt for kroppen at fokusere på én muskelgruppe den ene dag og en anden muskelgruppe den anden dag.

Læs også: En fyr fortæller: DET skete der, da jeg blev fanget i at fake en orgasme