10 ting, du garanteret kender, hvis du er typen, der dyrker crossfit

Synes dine veninder også, at du er lidt irriterende?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Er du typen, der dyrker crossfit? Så kan du garanteret nikke genkendende til disse 10 ting.

Læs også: 10 trænere afslører, hvad de laver dagen efter en hård træning

1. Vabler

Når folk møder dig første gang tror de sikkert, at du arbejder som murer eller i et andet håndværkerfag. Dine hænder er nemlig FYLDT med vabler. Og det er altså ikke bare sådan nogle små hyggevabler. De er store. KÆMPEstore.

2. Tidsspild

Har du har en enkelt dag i løbet af ugen, hvor du bare ikke KAN nå til crossfit? Men føler du stadig, at du bliver nødt til at tage et bad? Det er bare det VÆRSTE. For at tage bad UDEN at have været til træning først, er jo den VILDESTE spild af tid.

3. Flyttemand

Du er ALTID alle dine veninders go-to, når de skal flytte. For “du elsker jo at løfte tunge ting”. Heldigvis for dem passer det jo. Og du synes faktisk, at det er ret fedt at flytte for dem. Du når selvfølgelig stadig at tage en time eller to med dine crossfitvenner efter flytningen, for det var jo ren barnemad at løfte den der tre-personers sofa ned fra fjerde sal – uden elevator.

4. Klynkerne

Du har MEGET svært ved at tage dine veninder seriøst, når de klynker over ømme muskler. Så hårdt kan det seriøst ikke være med yoga eller en almindelig tur i fitnesscenteret, vel?

5. Forventninger

Du er selv ripped to the max med flotte muskler og en fedtprocent på nul. Derfor har du RET høje standarder, når det kommer til fyre. De skal bare helst have sixpack og lårmuskler på størrelse med et fuldvoksent egetræ, før du gider at værdige dem et blik.

Læs også: Er det sundt eller dumt at træne, når man er syg? Få svaret her

6. Blå mærker

Kassedamen kigger måske lidt underligt, når du er i Netto. For det ligner seriøst, at du har været MEGAmeget oppe at slås. Du har nemlig blå mærker OVER det hele. Crossfit skal jo gøre liiidt ondt.

7. Træningstøj

Du har slet ikke styr på, hvor meget træningstøj du ejer. Der skal jo helst være til alle ugens dage, så du kan dyrke crossfit HELE tiden. Men man sveder jo som et svin, når man dyrker crossfit. Derfor er du både den stolte ejer af VIRKELIG mange sportsbh’er – og dit rengøringsskab er FYLDT med rodalon.

8. Bla bla bla

Du kan snakke MEGET og LÆNGE om, hvor mange burpees du lavede i morges. For det er jo det fedeste at snakke om crossfit – altid.

9. Familie

Dine crossfitvenner er nærmest blevet din anden familie. I er nemlig medlem af den samme hemmelige (og lidt indspiste) klub, hvor ingen udefrakommende forstår jer.

10. Veninderne

Dine veninder er SYGT trætte af at høre om crossfit. Men de er jo heller ikke medlem af familien, så hvad ved de.

Læs også: Kan man score i fitness? Tre kvinder fortæller deres historier