Er det usundt at spise pizza hver dag?

Sund

3 postitive ting, der sker, når du spiser pizza hver dag

Anja Bruneskjold

Af Anja Bruneskjold Skrevet den juli 9, 2018

Kan det virkelig være godt at spise pasta eller pizza hver dag? Det er i hvert fald ikke nødvendigvis dårligt. I øjeblikket er der konstant fokus på slankekure og sundhed – og derfor besluttede Nicole Yi fra Popsugar sig for at teste, hvad der ville ske, hvis hun spiste både pasta og pizza hver dag i en uge.

Pasta og pizza HVER DAG?

Ja, den er god nok. Nicole Yi skulle hver eneste dag spise enten pasta eller pizza til et enkelt måltid – enten til frokost eller aftensmad. Udfordringen var ikke svær. Og efter en uge med masser af kulhydrater havde Nicole det egentlig ikke anderledes end før – hun havde det helt fint.

Så hvad skete der?

  • Nicole forklarer, at en uge med enorme mængder pasta og pizza gav hende en lille form for skyldfølelse. Derfor blev hun motiveret til at bruge mere tid i træningscentret end normalt.
  • Vi bliver i træningskategorien. Udover at blive motiveret til at bruge mere tid i fitnesscentret, så opnåede Nicole også bedre resultater. Hun forklarer, at hun havde supermeget energi, og at hun i løbet af sin uge med masser af pasta og pizza faktisk fik de bedste resultater på løbebåndet nogensinde.
  • For Nicole betød pasta og pizza hver dag også, at hendes cravings blev væsentligt mindre end førhen. Det var, som om hun altid fik stillet sin snacktrang ved de andre måltider.

LÆS OGSÅ: Hvornår på dagen har man flest cravings?

Nicole arbejder som fitnessredaktør, og for hende er det vigtigt at understrege, at sundhed ikke handler om kun at spise salat. Alt med måde. For det er jo heller ikke sundt kun at spise pizza og chokolade. I stedet kan man forsøge at sørge for, at der er balance i måltiderne. Hun pointerer også, at du skal huske at spise pizza og kulhydrater – hvis du altså har lyst. Livet er simpelthen for kort til at spise alt muligt, man slet ikke har lyst til.

Kilde: Popsugar