5 fordele ved at træne med din veninde

Du skal til at tage til træning med en veninde

author
Emilia Jacobsen

Puha, det er den tid på dagen, hvor fitness kalder, og det er ikke altid lige let at komme afsted. Men hvis du nu havde en træningspartner, så var det måske lidt lettere? Der findes nemlig en del fordele ved at træne sammen, og måske du kender til dem, ellers kan du overveje, om det er dit næste tiltag. Var træning med en veninde måske noget?

1 I aftaler et bestemt tidspunkt

Der er ingen vej tilbage. Når du træner alene, kan du let finde på at trække tiden ud, inden du kommer afsted. Der er SÅ meget andet, der er mere spændende end at tage til træning. Til sidst ender du måske med slet ikke at komme afsted. Så er det i stedet perfekt, hvis du skal til træning med en veninde. I har nemlig aftalt et bestemt tidspunkt at mødes på, og det dur ikke at aflyse, for du vil ikke være en dårlig veninde.

2 I griner og har det sjovt

Der er ikke nogen som din veninde, der kan få dig til at grine. Og det er lige meget, hvor I befinder jer, så har I det sjovt. Det er perfekt, for det er lige, hvad man har brug for under træningen – det hele bliver bare lidt sjovere. Det er for eksempel også en klar fordel ved at træne med din kæreste – han er også en rigtig god mulighed som træningspartner.

3 I presser hinanden

I kan virkelig bruge hinanden til at blive de bedste og stærkeste i fitness. Når du er alene, er det ikke sikkert, du lige tænker eller har lyst til at øge vægten på maskinerne eller tage flere omgange maveøvelser. Men din veninde er ikke bleg for at fortælle dig, at nu er det på tide, at du lige går fem kg op i benpres.

4 I glemmer næsten det hårde ved træningen

I har det så sjovt sammen, og I skal også lige vende verdenssituationen, så I glemmer helt, at I faktisk træner samtidig. Luksus. Men pas nu på med faktisk at glemme at træne. Så bliver I vist til hyggetrolde.

5 I roser og bakker op om hinanden

Der er da ikke noget bedre end at få ros for ens præstation. Lige netop det er din veninde fabelagtig til. Hun ser, når du har udviklet dig, og vil med garanti rose dig til skyerne.

Gider du slet ikke træning med en veninde? Kan du bare allerbedst lide at træne alene, men har svært ved at finde motivationen? Så kan du få nogle gode råd lige her.