5 grunde til, at din numse klør

Ved du, hvorfor din numse klør?

author
Søs Lytjohan

Af en eller anden grund er det ret pinligt, når ens numse klør. Altså, du står ude i offentligheden, og du føler ligesom ikke, at det er passende at stå i offentligheden og klø løs dernede. Så du laver et par små vrik med numsen og prøver at sætte dig og rejse dig et par gange. Ville det ikke være fedt, hvis du vidste, hvorfor den klør, så du kan undgå, at det sker igen?

Læs også: Her er den BEDSTE måde at skide på

Du tørrer dig ikke nok

Hvis der sidder noget tilbage deromme, efter du har lavet nummer to, så kan den dårlige hygiejne godt være skyld i, at din numse klør. Så vask din numse, og tør dig nu ordentligt næste gang.

Du tørrer dig for meget

Måske er du så bange for ikke at være ren deromme, at du tørrer dig alt for grundigt. Så meget at din hud deromme bliver helt følsom og tynd, så den begynder at klø. Så måske skal du lige tage en slapper, og husk, at du altid kan vaske dig med en intimsæbe, hvis du er bange for ikke at være ren nok.

Du har hæmorider

Er der en lille udposning deromme? Kan det bløde, når du laver nummer to? Klør det bare sådan helt generelt, og er det lidt ømt, når du sætter dig ned? Så kan det være et tegn på, at du har hæmorider. Så er det altså en god idé at smutte til lægen.

Du har herpes

Klør det, og har du små blærer? Så kan det godt være et symptom på herpes, og så er det altså bare med at tage et smut til lægen.

Du har en rift

Hvis det svier og bløder, når du skider, kan det godt være, du har presset lidt for meget til, da der var en hård lort, som ikke var klar til at komme ud. En rift klør, når den heler, men er du urolig for, om det er noget andet, så er det en god idé at snakke med din læge.

Læs også: Det siger din numse om din personlighed