5 ting, du aldrig skal gøre ved din vagina

Intimsæbe er en af de ting, du godt må bruge til din vagina. Men der er andre ting, der er rigtig dårlige for den

author
Søs Lytjohan

Vi ved, hvad der får din vagina til at lugte, og der er heldigvis flere ting, du kan gøre ved det. Men der er altså også ting, der bare er en megadårlig idé at gøre ved dine lady parts. Du skal for eksempel virkelig huske kun at bruge intimsæbe dernede …

Hold dig fra piercingerne

Det kan godt være, at du har hørt, at det kan være frækt med piercinger forneden, men det kan altså give slemme infektioner. Og hvem gider at rende rundt med en infektion dernede? Det både lugter og gør megaondt. Det bliver et nej tak herfra.

Hold dig til sexlegetøj

Generelt er det bare en dårlig idé at bruge andet end sexlegetøj eller en fyrs penis, når det kommer til sex og onani. Alle mulige random ting er fyldt med bakterier, der slet ikke hører hjemme oppe i og omkring din vagina. Heller ikke grøntsager, selvom du har vasket dem. De kan knække, og så har du dem siddende oppe i dig – gider du virkelig at have det?

Hold dig til glidecreme

Faktisk er der en ganske simpel grund til, at glidecreme er lavet. Det er for, at man ikke bruger alt muligt, der ikke er beregnet til at være dernede. Hvis I bruger andet, kan du eller din kæreste få udslæt dernede. Det føles bare ikke rart. Så hellere gå en tur på apoteket og købe en glidecreme.

Hold dig fra skønhedsprodukter

Det bedste for din vagina er at bruge produkter, der er lavet til de intime områder – altså intimsæbe. Lad være med at smukkesere den med cremer og pudder, fordi du synes, den lige skal shines op. Den ser helt fin ud, som den er.

Hold dig fra skønhedsoperationer

Igen må vi sige, at du er lige, som du skal være dernede. Det er bare en dårlig idé at få lavet skønhedsoperationer dernede. Husk på, at alle ser forskellige ud dernede. Den ene skamlæbe er lidt større end den anden på rigtig mange kvinder. Den kan sagtens også være farvet. Så du skal også lade være med at blege den. Du er så fin dernede, som du er, bare rolig.

Kilde: Gurl