6 helbredende piercinger, du bør overveje at få

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Helbredende piercinger er måske ikke noget, du umiddelbart kender til, men det er rent faktisk en ting. Der findes forskellige punkter på kroppen, som kan have en helbredende effekt, hvis du trykker på dem. Akupunktur er en velanset behandlingsform i store dele af verden, og det er netop akupunkturen, disse piercinger tager udgangspunkt i, når det påstås, at de er helbredende.

Hvis du går og overvejer et nyt look, så kan det være, at du skal få en af disse helbredende piercinger.

Fælles for alle disse helbredende piercinger er, at de sidder i øret. I øret sidder nemlig en lang række smertepunkter. Øret er samtidigt et populært sted at blive piercet, så det er rimelig win-win. Det skal lige siges, at intet af indholdet i denne artikel er videnskabeligt bevist.

‘Daith’ imod migræne og angst

Denne piercing kaldet daith har været omtalt en del på det sidste. Den skulle eftersigende være god til at heale migræne. Mange får den lavet i begge ører, fordi det skulle give mere effekt i forbindelse med smertelindring. Desuden siges det også, at den skulle være god imod angst og depression.

‘Conch’ som muskelafslapper og imod kronisk smerte

Her er en piercing, der virker muskelafslappende, og som i øvrigt også kan afhjælpe kroniske smerter. Det lyder altså meget godt!

https://www.instagram.com/p/BgOSdmxjLoK/?tagged=conchpiercing

Almindeligt hul i øret (også kaldet ‘lobe’) hjælper på synet

Det klassiske hul i øret skulle hjælpe på synet. Det siges, at pirater førhen fik guldringe i ørerne for at forbedre deres syn om natten.

https://www.instagram.com/p/BgSblAnFuLD/?tagged=hoops

‘Rook’ nedsætter stress

Yup! Hvis du har brug for noget afstressende, så skal du overveje at få lavet denne piercing, der kaldes en rook. Det er der helt sikkert mange, der godt kunne have brug for derude.

View this post on Instagram

#rookpiercing • Titanium • Sterile Technique by @killer.piercer done at @titsandtatstattoo

A post shared by KILLER BANANA (@killer.piercer) on

‘Tragus’ for at kontrollere apetitten

Det lyder som en mirakelkur for os, der elsker kagebuffet. Men husk igen, at det ikke er videnskabeligt bevist. I øvrigt er der også mange fordele ved kage, eksempelvis at det smager fantastisk.

https://www.instagram.com/p/BgMY-V9lr57/?tagged=traguspiercing

‘Helix’ imod allergi og søvnløshed

Wow, nu er det altså slut med at være allergisk over for mormors kat, så nu er der ingen undskyldning for ikke at hænge ud med hende hele tiden. Hvis du lider af søvnløshed, skal du også overveje denne piercing!

https://www.instagram.com/p/BgRsaCRhc06/?tagged=helixpiercing

Læs også: Det her sted på kroppen skal du have en piercing ifølge dit stjernetegn

Kilde: almostfamouspiercing