8 grunde til, at du burde gå bundløs

Du skal til at gå bundløs, for der er ret mange fordele ved det

author
Rebeca Pons

Vi bliver lige nødt til at advare dig. Efter du har læst dette, får du lyst til at smide trusserne med det samme og bare gå bundløs rundt.

Læs også: 4 grunde til, at du skal sove nøgen

1. Det er behageligt at gå bundløs

Vi starter med den vigtigste grund, for det er virkelig behageligt at droppe trusserne. Det er kun dig, din vajayjay og dine bukser, der hænger ud som gode gamle venner, der har savnet at se hinanden.

Læs også: 17 procent danske kvinder lider faktisk af denne ukendte sygdom

2. Det forhindrer infektioner forneden

Hvis det klør meget dernede, er det bedst, at du dropper undertøjet. Det er nemlig sundt og bedre for den, hvis den får lidt luft. Hvis du ikke kan få dig selv til det om dagen, så skift til bundløs om natten, det er bedre end ingenting.

Læs også: 10 ting, du kan spise for at forebygge svamp forneden

3. Du slipper for, at man kan se trussekanten

Vi har alle set det: En pige i meget stramme og lyse bukser, som ikke har tænkt på, at de pink Hello Kitty trusser kan ses igennem. Hvis du begynder at gå bundløs i stedet, skal du aldrig være urolig for dette.

Læs også: Derfor er det GODT at stjæle kærestens tøj

4. Slut med trusser, der gnaver de forkerte steder

Du har uden tvivl prøvet at grave en trusse fri, der havde gemt sig fuldstændig oppe mellem ballerne. Det vil du slippe for. Hvis det ikke er grund nok til at droppe trusserne, så ved vi ikke, hvad er.

Læs også: 7 grunde til, at du nogle gange har mere udflåd end normalt

5. Du vil føle dig mere sexet

Klart, et lækkert sæt undertøj kan også være sexet, men hvad kan være mere vovet end at være helt nøgen i et par jeans? Det vil give dig selvtillid at tale med en fyr, der ikke ved, hvad der sker nede i dine jeans lige nu. Bonusinfo: Din kæreste vil også elske det.

Læs også: Det skal du gøre for at føle dig mere sexet i aften

6. Dine bukser vil sidde bedre

Har du et par trusser, du ikke kan bære til en bestemt kjole, fordi de får den til at sidde anderledes? Væk med trussen – væk med problemet!

Læs også: 4 tegn på, at du faktisk har en deprimeret vagina

7. Det vil, når du mindst venter det, føles ganske rart

Det vil være nogle ret interessante følelser, der opstår igennem dagen, når bukserne sidder klods op af din klit. Syningen mellem benene i dine jeans vil være årsag til, at du lige pludselig føles varm dernede. Når det sker, så smil til dig selv og værdsæt det. Det gør da dagen lidt sjovere!?

Læs også: Sådan ser den mest almindelige klitoris ud

8. Du får mindre vasketøj

Og hvem elsker vasketøj? Ingen. Så hvor genialt er det ikke lige?

Læs også: 7 ting, der går op for dig, når du flytter hjemmefra