Et godt sundhedstip

Sund

Det allerbedste sundhedstip til den første dag i det nye år

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den december 28, 2017

Uanset hvordan din nytåraften kommer til at se ud – om du skal drikke dig i hegnet, hygge med familien eller binge din yndlingsserie, så skal du læse med her. For det er lige nu, du får det bedste sundhedstip og derfor finder ud af, hvordan du bliver allersundest fra første dag i det nye år.

Gør, som vi siger

Ja, nu skal du slå ørerne ud – eller det er vel nærmere øjenene… Du har bare at lytte til os og gøre, som vi siger nu. Det allerbedste, du kan gøre for dig selv, er at gøre lige, hvad du vil.

Føler du dig snydt nu? Synes du, det er et lortesundhedstip? Det er det altså ikke! Det er verdens bedste tip, for sundhed handler om så meget andet end træning og sund kost. Det handler nemlig først og fremmest om DIG. Og det skal du huske at fokusere på i det nye år.

Du starter selvfølgelig med dag ét, hvor du fokuserer på at lave præcis det, du har lyst til. Er det at dase i sofaen med dyne, snacks og serie? Er det en dag fyldt med hjemmespa? Er det en tur i biffen med din bedste veninde? Eller en tur i fitten? Nu er det givet videre – det allerbedste sundhedstip.