Den RIGTIGE årsag til, at du ikke kan få orgasme, når du er fuld

Er du en af dem, der heller ikke kan få orgasme, når du er fuld? Det er der faktisk en helt særlig grund til. Se bare her!

author
Anja Bruneskjold

Kender du det der med, at du ikke kan få orgasme, når du har drukket alkohol? Det kan i det hele taget være lidt op ad bakke at have sex, hvis rummet drejer rundt, når man lægger sig ned.

Det kan godt være, at man siger, at par, der drikker sammen, også forbliver sammen. Men det er altså af nogle helt andre årsager. For selvom alkohol er årsagen til adskillige positive ting som at gøre kvinder bedre i sengen og få folk til at føle sig supersexede, så er de lækre dråber altså også skyld i, at du ikke kan få orgasme. Du kan i hvert fald have reeet svært ved det, hvis du er fuld.

Så hvorfor er det, man ikke kan få orgasme?

På samme måde som alkohol kan gøre det vanskeligt for mænd at få den op at stå og altså forhindre nogle former for sex, kan alkohol faktisk også påvirke kvinder. Her gælder det naturligvis ikke om at få den op at stå. Men alkohol har en ret vild indvirken på, om kvinden er i stand til at blive våd. Alkohol dehydrerer dig nemlig så meget, at det altså også påvirker, hvor vådt eller tørt, der er omkring din vagina.

Og når du har så svært ved at blive våd, kan det være ret vanskeligt også at have sex. Faktisk kan det være decideret smertefuldt. Og på den måde bliver det altså også meget sværere at få orgasme.

Det kan du gøre, hvis du ikke kan få orgasme

Egentlig kender du måske godt svaret. Det letteste er jo helt klart bare at lade være med at drikke. Hvis du virkelig ikke kan lade være og samtidig gerne vil være klar til sex, så bør du måske bare huske at drikke vand til dine drinks. En tommelfingerregel lyder på, at du skal drikke et glas vand, hver eneste gang du drikker en genstand.

Derudover kan glidecreme virkelig gøre underværker. Det får bare alting til at gå meget lettere – og det gælder faktisk også, selvom du sagtens kan blive våd.

Læs også: Kan ananas virkelig ændre smagen på sæd?

Kilde: Shape