Der findes én fordel ved at fryse din røv i laser

Læs, hvorfor det er sundt at fryse

author
Rebeca Pons

Brrr! Vi kan vist godt blive enige om, at det er alt for koldt for tiden. Det er næsten ikke til at holde ud, og vi drømmer os langt væk på solskinsferie. Men hvis du gerne vil tabe dig, skal du blive i den kolde virkelighed. Det er nemlig sundt at fryse.

For faktisk viser det sig, at der findes én stor sunhedsfordel ved kulden

Kan det virkelig være rigtigt, at det er sundt at fryse? Du forbrænder nemlig flere kalorier, når du fryser. Say what? Jep, at fryse er sundt. Nu hader vi pludselig kulden lidt mindre.

Undersøgelser viser, at din krop producerer hormonet Irisin, når du fryser. Irisin forvandler hvidt fedt til brunt fedt. Nu tænker du måske ‘Nå, er det så vigtigt, om det er brunt eller hvidt fedt?’. Ja, du ønsker langt hellere at have det brune fedt, da det hvide fedt er den type, der giver os deller på maven. Det brune fedt forbrænder derimod kalorier ved at skabe varme. Se dét kan vi lide – woop woop!

Men nu skal du jo ikke sætte dig ud i kulden i stedet for at spise sundt og træne. Det ender du bare med at blive forkølet af, og så burde du i stedet bruge denne information til at stoppe med at hate på det dårlige vejr, og se det fra den lyse side af. Kulde er slet ikke så slemt.

 

ezgif-com-optimize-6

Så måske Elsa har en pointe?

Kilde: Greatist.com