spise is

Sund

Derfor bør du spise is i stedet for frugt

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den april 13, 2018

Øv, det er fandme så nederen at spise alle de skide frugter og grøntsager. Det er dyrt, kedeligt og det smager af helvedes til. Så er det meget federe at spise is.

Smag

Først og fremmest bliver vi nødt til at snakke om smag. Frugt smager sundt. Det er fint nok, men også lidt stenet i længden. Is smager af alting. Bogstavelig talt. Du kan spise is og få samtlige smagsoplevelser. Derfor bør du skifte frugt ud med is. Det er fint, hvis du har lyst til jordbær, men så køb da en jordbæris – det er meget sjovere.

Spænding

Det er skidespændende at spise is, for du kan blive overrasket. Køber du eksempelvis en Astronaut, så er det ikke til at vide, om du får en gul eller en rød vingummi. Det samme gælder for den der cutiepie af en isbjørn på pind – altså den med tyggegumminæsen. Det er aldrig til at vide, hvilken farve tyggegummiet viser sig at være. Hvis du køber en banan, så ved du ligesom godt, hvad du får. En mellemvarm, semigul, svampet fallos med skræl – not quite fun, huh?

LÆS OGSÅ: 5 sunde cocktails, du burde prøve

Vejr

Hvem gider at spise et æble i 24 graders varme? Det gider INGEN. En ordenlig satan af en gammeldags med flødebolle, guf og syltetøj derimod, det bliver et stort, rungende ja. Is er det eneste, der holder om sommeren. Det gælder faktisk om at spise så mange is som muligt, når graderne udenfor går fra minus til plus.

Pris

Frugt er dyrt. En vandmelon kan snildt koste 45 kroner, hvorimod en pakke Disco Darlings fra Netto koster 15 kroner og der får du hele 12 is! Det er altså 1,25 kroner per is. Så kan den ananas godt pakke sig selv sammen og lade være med at svige på vores tunger. Dét problem har du aldrig med is. Is er nemlig glæde på pind (eller i vaffel).