Derfor skal du drikke mere øl

En undersøgelse viser, at det slet ikke er så dumt at drikke mere øl. Se her, hvor meget du skal drikke.

author
Anja Bruneskjold

Der findes typer af alkohol, der ikke er supergode for din hud. Men der findes altså også masser af skøre myter, som du virkelig ikke bør lytte til.
Men kan det virkelig passe, at det ligefrem er godt at drikke mere øl? Ja – en undersøgelse viser, at det faktisk er sundt.

Hvorfor er det sundt at drikke mere øl?

Hvis du allerede drikker den rette mængde, skal du naturligvis ikke drikke mere alkohol. Men det er altså langt fra alle, der gør det. Mange os er vilde med at drikke shots, når vi skal til fest. Og efter vi har fundet ud af, at kvinder, der drikker vin, er bedre i sengen, så drikker nogle af os måske også liiiige et ekstra glas af det. Men ofte drikker vi kun alkohol i weekenderne – og det er der bestemt heller ikke noget galt med.

En undersøgelse viser dog, at det faktisk er godt for os at drikke øl eller vin hver dag. Ikke store mængder – bare et glas eller to. Yes, to glas om dagen er simpelthen godt for os – det giver os flere år at leve i. Og det er jo ikke helt dumt.

Det der med de ekstra genstande hver dag er naturligvis kun godt, hvis du ellers er sund og rask. Det er altså ikke sådan, at du kan snyde dig til flere leveår, hvis du i forvejen døjer med sygdomme.

Læs også: Dette er den perfekte drink til dig ifølge dit stjernetegn

Kaffe er også sundt

De fleste ved, at man hurtigt kan komme til at drikke FOR meget kaffe. Og det er selvfølgelig ikke altid supersmart. Men samme undersøgelse viser altså, at kaffe OGSÅ kan forlænge din levetid. Der var simpelthen noget i undersøgelsen, der benhårdt tydede på, at folk, der drikker kaffe, lever længere end de, der ikke gør.

Læs også: 8 ting, du kender, hvis du er kaffejunkie