Det siger din sovestilling om din personlighed

Sover du på maven, siden, ryggen eller noget fjerde?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Du kan analysere dig selv ud fra stort set ALT, du foretager dig. Har du overvejet, hvad din yndlingsslikpose siger om dig? Eller hvad med måden, du bruger din smartphone på? Du kan faktisk også analysere dig selv ud fra, hvilken sexstilling, der er din yndlings. NOGLE af de her analyser er måske ikke heeelt vildt videnskabelige. Men en række eksperter har forsket i, hvordan du kan lære noget om din personlighed ud fra, hvordan du sover om natten. Det skriver Women’s Health. Du har sikkert fundet den bedste sovestilling for dig – men hvad siger den om din personlighed?

Læs også: Det siger måden, I sover på om jeres forhold

Den introverte type

Er den bedste sovestilling for dig at sove på maven? Så er du nok typen, der er ret privat og altid holder folk en armslængde væk fra dig. Du sover nærmest som en skildpadde – helt beskyttet og gemt væk. Du er nok mere introvert, end du er ekstrovert. Samtidig besidder du en god ro.

Du skal vide, at det faktisk IKKE er den bedste sovestilling, at sove på maven. Du trækker ikke vejret ordentligt, og den nederste del af din ryg har heller ikke særlig godt af det.

Læs også: 10 tegn på, at du er introvert

Den selvsikre type

Hvis den bedste sovestilling for dig er at sove på ryggen, er du et meget åbent og trygt menneske. Det er lidt ligesom, når kæledyr sover på ryggen. Det gør de nemlig, fordi de er trygge. Hvis du samtidig sover uden særlig meget nattøj på, er du også en person med en god portion selvtillid. Når du sover på ryggen, KAN det også betyde, at du er typen, der altid er lidt forsigtig – og holder øje med, at alt er, som det skal være. På den måde kan du nemlig altid høre, hvad der foregår i din lejlighed.

Læs også: Hvorfor er det godt for sexlivet at sove hver for sig?

Den lidt usikre type

Fosterstillingen giver måske liiidt sig selv. Som person er du måske den, der føler sig lidt usikker og har brug for sikkerhed og beskyttelse. Og hvis du føler dig en smule sensitiv og følsom, kan fosterstillingen beskytte dig mod verden.

Læs også: Sådan kan du komme af med din usikkerhed

Den afbalancerede type

Du trækker vejret bedst, når du sover på siden. Og så er det faktisk også generelt den BEDSTE sovestilling. Hvis du sover på siden, er du i harmoni og balance med verden omkring dig – og med dig selv. Det er lidt en blanding af de tre andre sovestillinger, hvilket giver dig en rigtig god balance.

Læs også: Det betyder din sovestilling for dit helbred