Få stærkere knogler ved hjælp af tequilaplanten

author
Emilia Jacobsen

Du kender det helt sikkert – du er i byen med pigerne, I køber shots, og så sker der de ting, der altid sker, når I drikker shots. Alt er godt, og alt er, som det plejer. Men er det tequilashots I har gang i? Så er det ret vigtigt at vide, at der faktisk findes en del grunde til, at tequila er godt for dig. Og nu tilføjer vi endnu en fordel til listen. Eller hvad? Kan det være rigtigt, at Tequila giver stærkere knogler?

Stærkere knogler af tequilaplanten eller tequilashots?

Det er måske ikke ligefrem sund, du føler dig, når du har drukket et par tequilashots, men måske ligger der mere bag? Undersøgelser viser, at den plante, som tequila afledes af, blå agave, faktisk er virkelig god for din knogleudvikling. Den er da egentlig også ret pæn at kigge på, hva’?

Det er bestemte stoffer i den blå agave, der er med til at forbedre calcium- og magnesiumabsorberingen i kroppen. Og det er det, der gør knoglerne stærkere. Så fedt som det end lyder, så betyder det desværre ikke, at du bare kan tylle tequilashots ned og så på den måde få stærkere knogler. Faktisk er det lige præcis de stoffer, der bliver nedbrudt, når alkoholen skal produceres. Typisk, ik’? Men det skal da ikke holde dig tilbage fra at drikke det, der var jo trods alt de tidligere nævnte fordele, og hallo, så er det jo også bare megasjovt…

Kilde: Pretty52