leve længere med motion

Sund

Her er de 3 sportsgrene, der hjælper dig til at leve længere

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den januar 12, 2017

Vi ved jo godt, det er sundt og skidegodt for os at dyrke motion – det kan forlænge vores levetid og forbedre helbredet. Men det viser sig, at for at leve længere kommer det ikke kun an på, hvor ofte og hvor meget motion, vi dyrker, men også, hvilken slags motion.

Tennis, svømning og dans

En undersøgelse viser, at folk, der dyrker en af disse tre sportsgrene, rent faktisk lever længere end dem, der får motion på andre måder. Derfor har du med disse sportsgrene mulighed for at forlænge din levetid.

Det er faktisk helt perfekt, for lige her kan du læse, hvorfor du burde gå til dans! Så slår du to fluer med ét smæk; får en glæde ved motionen OG kommer til at leve længere, hvad mere kunne du ønske dig?

Tennis er da egentlig også meget sjovt, ikke? Tag din kæreste eller veninde under armen, og gør det til en konkurrence. Spil om noget! I kan også spille double, så I spiller mod nogle af jeres venner.

Svømningen er oplagt her efter sommerens OL. Forestil dig, at du er Pernille Blume, så skal det hele nok blive sjovt. Ellers så start med medaljeceremonien, det kan da ikke gå galt.

Disse undersøgelser er slet ikke færdige, og der er meget, der skal tages højde for. Derfor skal du da også bare blive ved med at dyrke motion lige præcis på den måde, du bedst kan lide. Der findes uendelige sportsgrene og måder at dyrke motion på. Hvis du mangler inspiration, kan du jo prøve en af de tre ovenstående eller give dig i kast med andre former. Der findes for eksempel mange gode grunde til at dyrke yoga, mens det faktisk er helt ligetil at motionere hjemme i stuen.

 

Kilde: hellogiggles.com

Mere om