Her er den BEDSTE måde at skide på

Har du svært ved at skide?Læs om den BEDSTE måde at skide på.

author
Annemarie Friis Persson

Nogle gange kan man altså have svært ved at skide. Det kan der være mange grunde til … Måske du bare ikke kan skide andre steder end derhjemme. Måske du ikke engang kan skide der. Hvis du har svært ved at skide og synes, at en halv time er lige lovlig lang tid at sidde på toilettet, uden at der sker noget, kan det være, at du skider forkert. Kan man det, tænker du sikkert. Men der findes måder at skide på, og så findes der den BEDSTE måde at skide på. Og den får du her.

Læs også: Derfor kan du ALDRIG skide, når du er ude

How to …

Jeg ved godt, hvordan man skider, tænker du sikkert. I mean, vi gør det allesammen hver eller hver anden dag. Hvis ikke flere gange om dagen. Men kender du den BEDSTE måde at skide på? Hvis du sidder rigtigt på toilettet, kan du tømme dine tarme på få sekunder. Mange af os sidder på toilettet, som vi sidder på en stol – med begge fødder plantet solidt i jorden. Det er den mest behagelige måde at sidde på, men den blokerer altså for din lort. For at skide på den bedste måde, skal du i stedet squatte over toilettet. Det gør du ved at bøje i hoften, så dine lår nærmer sig din mave, mens du læner dig forover med overkroppen. Husk at stritte med røven, og tag en dyb indånding. Så skulle der meget gerne være jackpot.

Hvis dit toilet er for højt til, at du kan sidde i den rigtige stilling, kan du bruge en taburet eller en pedalspand – eller hvad du ellers har ved foden på dit badeværelse. Alt virker, bare du kan bøje i hoften.

Læs også: Hvad betyder det, når man siger, “du bør skide regelmæssigt”?

Et hurtigere toiletbesøg

Har du stadig svært ved at skide efter at have afprøvet den BEDSTE måde at skide på? Så findes der heldigvis flere tips og tricks til et hurtigere toiletbesøg. Der findes blandt andet ting, du kan spise, der sætter gang i fordøjelsen. Men du kan også prøve at massere dine tarme eller dit mellemkød. Du har måske hørt den med tarmene før. Men mellemkødet? Det er området mellem din røv og din vajayjay. Det lyder måske grænseoverskridende, men massage af mellemkødet skulle efter sigende gøre din lort “blødere” og dermed nemmere for dig at få ud. Var det noget med en massage?

Læs også: Sådan giver du din kæreste en massage med happy ending