Gå 30 minutter om dagen

Sund

Hun gik 30 minutter om dagen – hver dag i en uge. Det fik hun ud af det

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den marts 5, 2018

Ved du, hvor meget du rent faktisk får ud af en gåtur? Du kan for eksempel forbrænde 400 kalorier på én enkelt gåtur. Dominique fra sitet Popsugar satte sig for at teste, hvad der ville ske, hvis hun gik i 3o minutter hver eneste dag i en uge. Hun besluttede sig derfor for at bruge sin frokostpause på arbejdet til at gå i en halv time hver dag. Dette er, hvad hun fik ud af det.

Mindre angst og bedre humør

Den friske luft havde en virkelig positiv effekt på Dominiques humør. Hun følte sig generelt mere positiv, afslappet og i stand til at tackle de udfordringer, der opstod i løbet af ugen.

LÆS OGSÅ: Lider du af angst? Så skal du gøre dette til en del af din skønhedsrutine

Væk med den slatne følelse

Selvom det kun var en halv time, at Dominique gik om dagen, kunne hun mærke den store forskel det gjorde på hendes krop. Hun følte sig mindre slatten og dvask. Hun valgte ikke at træne ved siden af, og den halve time gjorde, at hun stadig følte sig aktiv, og at hun slap for den der ubehag i kroppen, når man føler sig dvask, slatten, umotiveret og træt i kroppen.

Fuld af energi dagen lang

Du kender måske godt den der følelser omkring tre-fire tiden, hvor du rammer en mur, og du ikke har nogen energi overhovedet. Den følelse slap Dominique for, fordi hun brugte sin frokostpause på at gå. Hun slap for at få det der dyk i sit energiniveau i løbet af dagen.

Følelsen af at være sund og have det godt

Dominique følte sig generelt mere sund, og at hun bare havde det helt igennem godt. Om det var fordi, hun kom mere ud i den friske luft, at hun gik de antal skridt om dagen, der anbefales, eller at det bare føltes godt at bevæge sig er svært at adskille. Men mon ikke det er en kombination af det hele?

 

Kilde: Popsugar