Hun lavede 100 lunges hver dag i en måned – DET skete der

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Måske synes du, at det lyder liiidt crazy at lave 100 lunges hver dag. Og det er det måske også. Men det var altså, hvad Liesa Goins satte sig for at prøve. Se her, hvad hun fik ud af det.

Hvis du er typen, der ikke er så aktiv til dagligt, kan det godt være liiidt vanskeligt at komme i gang med træningen. Særligt, hvis du inderst inde slet ikke har lyst. Så er det, som om du ligesom mangler motivationen. Men måske det ville fungere, hvis du prøvede det af som en challenge?

For Liesa var den helt store udfordring, at hun sad ned hele dagen, mens hun var på arbejde. Yes, noget, der VIRKELIG får ballerne til at sove. Hun besluttede, at hun gerne ville være mere aktiv – og hun snuppede i første omgang “den lette” løsning: At gå de 88 trin op ad trapperne og hen til sit arbejdsskrivebord. I starten var det hårdt … Og selvom man jo ofte bliver forpustet af at gå på trapper, selvom man IKKE er i dårlig form, så var det altså IKKE tilfældet for Liesa. Hun VAR i dårlig form.

Læs også: Hun lavede 100 squats hver dag i 2 uger – det skete der

Hvordan kan man lave 100 lunges hver dag?

Liesa fandt hurtigt ud af, at trapperne på arbejdet, kunne bruges til at lave lunges på. Smart. Og herefter lavede hun en træningsplan, så hun kunne lave sine 100 lunges hver dag på arbejdet: På trappen, på gulvet ved siden af sin plads og så videre.

Læs også: SÅ mange kalorier forbrænder du i missionæren

Hvad fik hun ud af det?

Liesa endte med at lave 100 lunges hver dag i en måned. Og hun fik VIRKELIG meget ud af det. Udover, at trappen pludselig ikke var så hård som før i tiden, så følte hun sig også stærkere. Hendes muskler var tydeligt markerede og hendes form væsentligt forbedret. Som en bonusting var hendes appelsinhud nu også mindre tydelig.

Kunne du finde på at prøve denne challenge og lave 100 lunges hver dag i en måned? Eller hvad med at droppe sukker? Eller prøve en ny sexstilling hver dag i en uge? Der findes jo uendelige muligheder.

God fornøjelse!