Hun prøvede at faste i 30 dage – det skete der

Har du overvejet at faste i 30 dage?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Der er mange forskellige måder, du kan blive sundere på – eller skabe et vægttab, hvis du har brug for det. Måske har du prøvet nogle af disse simple livsstilsændringer, der kan hjælpe dig med at leve sundere. Det kan også være, du har prøvet at skifte dine cravings ud med sunde alternativer. Men har du overvejet at faste i 30 dage?

Milica Vladova fra Bulgarien begyndte at lægge mærke til, at den nye modedille inden for sundhedsverdenen var at faste. Derfor blev hun nysgerrig efter at se, om det rent faktisk virker at faste. Det siger hun til Classy Career Girl. Milica Vladova besluttede sig for at faste i 30 dage. På den måde ville hun indsamle nok data til at se, om det virkede eller ej.

Læs også: Hun lavede 100 lunges hver dag i en måned – DET skete der

Sådan gjorde hun

Milica Vladova besluttede sig for at faste i 30 dage – dog i en “light“-version. Hun spiste brunch klokken 11 og aftensmad klokken 18, hvilket gav hende en fasteperiode på 17 timer i døgnet. Derudover havde hun en dag om ugen, hvor hun kun spiste et æble hveranden time – og intet andet. Vladova spiste primært vegetarisk, uden hvidt sukker og med masser af fibre i kosten.

Det skete der

Milica Vladova var positivt overrasket over, hvordan det var at faste. Hun følte sig meget mindre oppustet end hun plejede. Noget, de fleste af os nok kender RET godt. Og hun sov faktisk også bedre om natten. Vladova havde også været bekymret for, om de mange timer uden mad ville gøre, at hun manglede energi. Men det var slet ikke tilfældet. Derudover var hun i bedre humør end hun plejede, hun cravede færre usunde sager og hun tabte sig faktisk også en del – især på maven. Yes, really. På maven.

Milica Vladova vil anbefale ALLE at prøve at faste i 30 dage. Og med alle de fordele kunne det da være, at man skulle prøve det. Men vi vil aldrig opfordre dig til at gå på kur. Du er jo også skøn, som du er – ikk’?

Læs også: Hun droppede sukker i en måned – det skete der