Hvorfor får fyre stådreng om morgenen?

Der er en helt særlig grund til, at fyre får stådreng om morgenen

author
Emilia Jacobsen

Der er meget, vi piger ikke ved om fyres stådreng. Har du for eksempel ikke også undret dig over, hvorfor din kæreste vågner op med en bule i underhakkerne om morgenen? Har han drømt om en eller anden sexet skuespillerinde, eller er det måske, fordi du er det første, han ser, når han slår øjnene op? Næh nej, nu skal du bare høre, hvorfor han har stådreng om morgenen.

[banner]

Kan han gøre for det?

Nope, det kan han faktisk ikke. Hele dagen lang sker der ting i fyrens hjerne – altså ting de ikke kan styre. Hans hjerne udløser nemlig hormonet noradrenalin, som fortæller hjernen, at han IKKE må få spontane rejsninger. Det er jo virkelig også noget, alle mænd frygter, ikke? Det ville være pænt nederen at stå der med bule i bukserne til en fremlæggelse eller et vigtigt møde, øv.

Anyways, når han så sover, udløses hormonet i mindre grad, og derfor giver det jo mening, at sandsynlighed bliver større for, at han får rejsning. Han får faktisk flere rejsninger gennem hele natten, men vågner ikke nødvendigvis op af dem alle. Derfor kan hans penis sagtens være stiv, når han vågner om morgenen.

Der er mere, hvor det kommer fra

Fyrens stådreng om morgenen kan også skyldes, at hans testosteronniveau stiger, eller at hans blære er fuld og derfor får penis til at gå opad om natten. Det kan faktisk også være noget så simpelt, som at han gnider sig op ad noget i søvne og derfor ubevidst bliver tændt.

Stådreng om morgenen = tegn på en sund penis

Whaaaaat? Ja, du læste rigtigt. Hvis fyren får erektioner i løbet af natten og morgenen, er det et tegn på, at hans penis er sund. Det betyder nemlig, at blodet pumper rundt, som det skal dernede. En morgenstådreng hjælper blandt andet med at holde formen på penissen – det er jo lidt ligesom en omgang træning, ikke? Og træning siges jo at være sundt.

Kilde: Popsugar