cardiotræning derhjemme

Sund

Lav den perfekte cardiotræning derhjemme kun ved brug af din egen krop

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den maj 15, 2018

Mon du har lagt mærke til den dansetendens, der har floreret på Instagram i noget tid efterhånden? Personer lægger videoer op på deres Instagram-profil, hvor de danser helt frit og alene hjemme i stuen. Under hashtagget #dansdetud ligger over 1500 opslag, hvor folk bare giver den gas derhjemme. Tjek blandt andre Alexandra og Emilie ud, der begge er store fortalere for tendensen. Vi er helt vilde med konceptet, og så er det da absolut den mest perfekte mulighed for også at få lavet lidt cardiotræning derhjemme.

LÆS OGSÅ: Derfor burde du gå til dans

Hvad går det ud på?

Det kunne faktisk ikke være lettere. Du tænder for musikken, gerne noget med rigtig gang i den, og så går du bare amokkas med dans. Det gælder om bare at give helt slip, hoppe, headbange, plukke æbler – alle gode trin, du kan komme i tanker om. Og nej, du behøver ikke være god til at danse. Og nej, du behøver heller ikke filme det og lægge det på Instagram, men du MÅ hjertens gerne, hvis du har lyst til det. Ellers kan du jo bruge alle de lækre kvinders videoer som inspiration til din egen dans.

Var der nogle, der sagde, at træning ikke var sjovt? Så tager de i hvert fald helt fejl. Med den her lette cardiotræning derhjemme bliver du næsten garanteret flere smil og grin. For selvom det bare er dig selv, finder du hurtigt ud af, at det er MEGA rart og sjovt bare at give slip og gå amok. Bliv ved i 30 minutter eller hvad med en hel time?

Du kan også prøve at udfordre din veninde. I kan jo for eksempel danse sammen hjemme hos en af jer. Eller hvad med at sende en film til hinanden, hvor I danser?

Fitnesscentre, go home!

Har du forresten læst vores fine interview med Alexandra, hvor hun blandt andet fortæller om sin pinlige oplevelse, fra dengang hun var 13 år og jomfru?