Nu kan du blive betalt for at spise avocado

Lyder det næsten for godt til at være sandt, at man kan få penge for at spise avocado? Så læs med her.

author
Anja Bruneskjold

Kan det virkelig passe, at man kan blive betalt for at spise avocado hver dag? Ja, det kan det faktisk godt. Og udover, du får alle de avocadoer, du skal bruge forærende, så kan du gudhjælpemig også få betalting for at spise dem. En slags løn faktisk.

Et hold forskere fordelt på fire forskellige amerikanske universiteter (Loma Linda University, Penn State University, Tufts University og University of California, Los Angeles) har sat så for at undersøge, om det virkelig kan passe, at den meget fedtholdige avocado kan hjælpe folk med at tabe sig.

Efterforskerne leder efter 1000 frivillige, der vil deltage i avocadoforsøget i seks måneder. Den ene halvdel af gruppen skal spise en avocado hver enste dag. Ja, hver dag. I et halt år. Til gengæld må de selv bestemme, om avocadoen indgår i deres morgenmad, frokost eller aftensmad. Og nåh, ja … Så får naturligvis både avocadoer OG 300 dollars for at deltage i forsøget. Det samme gælder den anden halvdel af forsøgspersonerne. Men de skal slet ikke spise nær så mange avocadoer som de andre. De kan nemlig nøjes med to om måneden.

Læs også: Sådan vælger du en perfekt avocado hver gang

Vil du have drømmejobbet?

Desværre er det nok ikke muligt for dig at få avocadojobbet. Du skal nemlig bo i én af de fire byer, hvor de amerikanske universiteter ligger. HVIS du gør det, og er mere end 25 år gammel, kan du måske ansøge om at være med i forsøget. Du skal bare også være mand og måle mindst 100 centimeter om livet – eller kvinde og måle mindst 88 centimeter om livet.

Ligegyldigt hvad, så skal du da helt sikkert holde øje med resultaterne af forsøget. Og hvis du er ærgerlig over, du ikke selv kan deltage, så overvej lige, hvor trivielt det må blive at spise avocado SÅ tit.

Læs også: Den hypede avocado – derfor skal du spise den

Kilde: CNN og MensHealth