Så mange kalorier forbrænder du og din veninde, når I har grineflip

Det der med at have grineflip sammen med sin veninde er jo det bedste i verden. Men var du klar over, at du faktisk kan forbrænde helt vildt mange kalorier, når det sker?

author
Anja Bruneskjold

Der findes garanteret tusindvis af situationer, som du og din veninde kender, når I har grineflip. Og ligesom du faktisk kan forbrænde reet mange kalorier, når du får en orgasme, så kan du også forbrænde en hel del, når du griner. Men så skal det også være et grineflip på den der VIRKELIG nice måde, som kun du og din veninde får. Se bare, hvad denne undersøgelse siger.

Grineflip i 10 minutter

Selvom det aaaltid er sjovt at træne sammen med sin veninde, så kan I måske godt springe over en gang imellem. Det kræver bare et seriøst grineflip i stedet. I følge en undersøgelse er der i hvert fald noget, der tyder på, at du ved at grine i bare 10 minutter faktisk kan forbrænde mellem 10 og 40 kalorier. Det lyder måske ikke af SUPERmeget. Men overvej lige, hvor meget du og dine veninde skraldgriner sammen i løbet af en dag. Og hvor mange gange om ugen er det ikke lige, at I får de vildeste grineflip? Det bliver altså til reeeet mange kalorier i længden.

Samme undersøgelse viser også, at humor og grineflip løfter stemningen så meget i skolen, at elever klarer sig bedre i tests og prøver. Og så hjælper det faktisk også at grine helt vildt, hvis du har smerter. Det virker altså, som om der kun er GODE ting ved grineflip. Og det er jo aaaaltid skønt at grine sammen med sin veninde.

Så hvad får dig og din veninde til at grine supermeget? Måske vil nogle af tingene fra denne bucket list i den grad få jer til næsten at dø af grin? Eller måske vil nogle af disse film fra Netflix være liiige noget for her?

Læs også: 6 piger afslører, hvad de VIRKELIG fortryder, at de har sagt til en veninde