Så nemt slipper du af med oppustet mave på UNDER 1 time

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvis man kunne slippe for oppustet mave, ville livet jo være SÅ meget federe. Men hey – det kan man faktisk. Det skriver Women’s Health.

Mange mennesker render rundt og gør alt i verden for at slippe for oppustet mave. Og det er der jo egentlig ikke så meget at sige til. Det kan nemlig være møgirriterende og ret så smertefuldt, når maven vokser til dobbelt størrelse. Nogle gange er det din mad, der er synderen. For ja, det er faktisk ikke så underligt, hvis du spiser en masse mad, du slet ikke er klar over, i virkeligheden gør dig oppustet.

Andre gange er det alt andet end din mad, der er skyld i, at du har svært ved at slippe for oppustet mave. Faktisk er nogle af tingene måske ret overraskende … Det kan for eksempel skyldes din måde at trække vejret på. Og måden du drikker på, kan også påvirke ret negativt.

Læs også: Derfor kan du blive oppustet efter sex

Så hvordan kan man slippe for oppustet mave

Hvis du først ER blevet oppustet, kan det nærmest virke umuligt at slippe af med. Argh, det er jo SÅ irriterende. Men heldigvis KAN du faktisk gøre noget.

Helt grundlæggende handler det om, at du skal undgå at få mere luft ned i maven. Det kan du for eksempel få, når du spiser og drikker. Der findes særligt én madvare, du bør undgå, hvis du vil slippe for oppustethed – også, hvis du allerede ER blevet oppustet. Men du kan også prøve noget så simpelt som at undgå sodavand. Kulsyren kan nemlig nemt give dig luft i maven – og det kan både resultere i oppustet mave og en masse prutteri.

Men den helt store synder, når det handler om at være oppustet, er faktisk tyggegummi. Spyt det ud. Nu. Hvis du er oppustet og tygger tyggegummi, kan du på under en time slippe for oppustet mave – blot ved at spytte det ud. Tyggegummi gør nemlig, at du kommer til at sluge en masse luft, mens du tygger. Og det er altså dét, der får maven til at vokse.

Læs også: 5 sexstillinger, der er helt perfekte, hvis du er træt