Sådan bliver du påvirket af din kærestes sundhed

Har du også overvejet, hvordan din kærestes sundhed påvirker dig? Så læs med her!

author
Anja Bruneskjold

Det kommer måske ikke som en overraskelse, at du bliver påvirket af både dine venner, din kæreste og andre, du beskæftiger dig med. Men var du klar over, at du faktisk også bliver påvirket af særligt din kærestes sundhed? Det gælder altså både fysisk og psykisk. Se bare disse fem ting, der påvirker dig mere, end du måske tror.

1 Søvn

De fleste mennesker er klar over, at søvn er en vigtig ting. Men der er altså også virkelig mange, som slet ikke tager søvnen alvorligt. Du er virkelig nødt til at få din søvn, hvis du skal kunne fungere ordentligt. Og det får du ikke, hvis du ligger ved siden af en kæreste, som for eksempel har svært ved at sove, ligger uroligt eller noget helt tredje. Hvis din kæreste sover dårligt, så gør du altså højst sandsynligt også. Tjek de her tips til, hvordan du og din kæreste kan få den bedste søvn.

2 Drikkevaner

Det kan godt være, du slet ikke tænker over det. Men ville du have drukket det glas vin, hvis ikke det var, fordi din kæreste ville? Det er stensikkert IKKE, fordi han presser dig. Men du kan faktisk godt føle en form for pres alligevel … Måske har du besluttet, at du for eksempel kun vil drikke alkohol i weekenden. Men hvis din kæreste drikker om onsdagen, vil du højst sandsynligt være tilbøjelig til at gøre det samme. På den måde kan du altså let blive påvirket af din kærestes sundhed.

Læs også: 6 spørgsmål du skal stille dig selv, inden du bliver kærester med ham

3 Spisevaner

Det er ikke kun din kærestes sundhed, der påvirker dig. Nej, det er faktisk ikke ualmindeligt, at dine kollegaers vaner også smitter af på dig. På en eller anden måde er man nemlig tilbøjelig til at spise på nogenlunde samme måde, som folk i ens omgivelser. Det behøver ikke at gøre så meget, men hvis folk omkring dig spiser decideret usundt, og du kopierer det, er det ikke nødvendigvis så hensigtsmæssigt.

4 Sygdom

Det er næsten ligegyldigt, hvilken sygdom der rammer din kæreste. For det er næsten stensikkert, at du også får den. Når man er kærester, er det noget nær umuligt at undgå at smitte hinanden, når man er blevet ramt af sygdom. Øv. Måske kan I prøve de her ting for at undgå at smitte hinanden?

5 Psyken

Det er simpelthen ikke muligt, at din kæreste har mentale udfordringer, uden det også påvirker dig. Det er ikke, fordi du vil opleve nøjagtig de samme problemer. Men din kærestes psyke kan nemt påvirke for eksempel din søvn, dine spisevaner og så videre.

Kilde: The List