Sund

Sådan undgår du at bløde igennem, når du træner

Sponseret

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den juni 25, 2018

Åh åh, er en af dine værste frygt mon at bløde igennem til træning? Du ser det sikkert for dig. Du står der midt i et dødløft, og bum, så kan du bare mærke pletten blive større og større. Æv. Men hallo, den her frygt skal altså ikke holde dig fra at træne! Hvis du vil undgå at bløde igennem til træning, gælder det nemlig om, at du føler dig tryg.

Det er noget pjat…

…når folk siger, at du ikke kan gøre alle de ting, du plejer at gøre, bare fordi du har menstruation. Sådan fungerer det slet ikke. Bevares, du er måske lidt mere begrænset, hvis du ligger og har ulidelige smerter. Men alt andet kan du sagtens klare – selv med menstruation. Og det gælder altså også træningen. Din frygt for at bløde igennem til træning bunder måske i, at du har prøvet det før? Eller måske er det aldrig sket for dig, men du kan bare ikke forestille dig noget mere pinligt, end hvis det skete? Uanset hvad er der en løsning på det.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du, at din menstruation begrænser dig i dagligdagen

Det skal du gøre

Svaret er IKKE, at du SKAL bruge en tampon, når du træner, mens du har menstruation. Næh nej, det er slet ikke sikkert, det er den bedste løsning for dig. Du kan nemlig sagtens bruge et helt almindeligt bind. Du tænker måske, at det ikke går, fordi du bevæger dig så meget, når du træner. Men bindet absorberer faktisk blodet, selv når du er i bevægelse. Det, du skal gøre, er bare at sørge for, at det er det helt rigtige bind. Et bind, der passer præcis til dig og din menstruation.

Og hvordan ved du så, hvilket bind du skal bruge, så du føler dig safe og ordentligt beskyttet? Brug My Fit-guiden nedenfor. Det er ret simpelt. Du finder bare din trussestørrelse i skemaet og dit menstruationsflow. Voila! Så ved du, præcis hvilken størrelse bind, du skal bruge. Nummeret på størrelsen står ude på pakken, så det er superlet at finde, når du skal købe dem.

Det bliver både behageligt for dig at have bindet på, fordi det passer nøjagtigt til dig, og samtidig kan du føle dig helt tryg. Hey! Nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at træne – selvom jeg godt kan se, at den undskyldning der var ret smart… Undskyld!

Har du lyst til at hjælpe os? Brug 3 minutter, og vær med i konkurrencen om en brunch for 2

Artiklen er sponseret af Always