6 fordele ved at date en ældre fyr

Hvis du overvejer at få dig en ældre kæreste, skal du bare springe ud i det. Læs her, hvorfor der ligefrem er fordele ved det.

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Er du træt af aaaltid at date fyre på din egen alder? Synes du, at de er for umodne, useriøse eller bare for barnlige? Så skal du måske finde dig en ældre kæreste. Det kan godt være, han ikke kan snakke med om de nyeste afsnit af The Kardashians, eller ved, hvad “okurrr” betyder – men der er MASSER af andre fordele ved at finde en ældre fyr. Vi har fundet seks fede fordele frem. Happy hunting.

1 Aldrig mere fuckboys

Er du blevet ghostet? Så ved du, at det bare er den VÆRSTE måde at blive droppet på. Nogle gange er yngre fyre bare nogle værre fuckboys. Nej nej, ikke alle sammen … Men en del ældre fyre er ofte bare RIGTIG nice. Så HVIS du er faldet for en ældre fyr, er det måske helt okay?

2 To groom or not to groom

Det kan sagtens være, at du rocker en full bush. Det er der faktisk mange gode grunde til at gøre. Men det kan også være, at du faktisk bruger masser af energi på at groome din kropsbehåring, selvom du ikke rigtig gider. Sådan skal det ALDRIG være. Du skal kun barbere dig forneden, hvis DU har lyst. Det vil en ældre fyr også sige.
Og husk: Du er skøn ligegyldigt hvad!

3 Aldrig mere dumme penge på taxa

Hvor mange gange er du ikke vågnet op med en taxabon ved siden af dig? Det er bare sååå irriterende at bruge penge, man ikke rigtig har, på en taxa – også selvom man er for fuld til at cykle eller tage bussen hjem. But no more – din ældre kæreste vil nemlig altid kunne styre sine branderter. Så når I er ude sammen, kan du altså trygt drikke dig helt i hegnet. Din ældre kæreste skal nok sørge for at få dig sikkert hjem.

4 No more Maccen

Hånden på hjertet: Hvor mange af dine jævnaldrende ekskærester kan lave mad? Madlavning er ikke liiigefrem yndlingshobbyen for unge fyre. Derfor har du sikkert spist pizza eller er endt på McDonald’s flere gange om ugen, da du var kærester med yngre fyre. Men nu, hvor du har fundet dig en ældre kæreste, er der andre boller på suppen. Mange ældre fyre ELSKER nemlig at lave mad – og de er også gode til det.

5 Ingen roomies

Det er jo nærmest umuligt at finde en lejlighed for sig selv, medmindre man er millionær – eller i hvert fald har et rigtigt voksenarbejde med fuldtidsløn. Det har din ældre kæreste, så han bor selvfølgelig alene OG lækkert. Her skal du ikke tænke på at være stille under sex, der er ingen irriterende roomies, og der er ALTID toiletpapir og et fyldt køleskab at komme over til, hvis du ikke gider at hænge ud med dine egne roomies.

6 Oh, daddy

Måske er det ikke lige dig, det der med at være sugardater. Men hvis du alligevel går med en hemmelig drøm om at kalde din kæreste for daddy, er det da nu, hvor du har fundet en ældre kæreste, at du skal springe ud i det. Ham kan du nemlig kalde for daddy liiige når du har lyst. WIN.

Pssst – ingen fyre er selvfølgelig helt ens – uanset alder

Læs også: 10 GENIALE grunde til, at du skal date en rødhåret