VIDEO: Sådan laver du verdens bedste Knoppers-cheesecake

Prøv vores lækre Knoppers-cheesecake

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Der findes et hav af forskellige cheesecakes. På redaktionen ELSKER vi bare snacks fra vores barndom – blandt andet Knoppers. Derfor har vi selvfølgelig lavet en Knoppers-cheesecake. Den lækre sandwichkiks er hovedingrediensen i denne Knoppers-cheesecake – der er nemlig Knoppers i BÅDE bund, ostefyld og ovenpå. Muuuuuums!

Se i videoen herunder, hvordan du laver den lækre Knoppers-cheesecake:

https://www.facebook.com/dit.shero.sund.ekstrabladet/videos/232644304269159/?__xts__[0]=68.ARAVnwBY-gSbxI-iHhEQJCkPrwq9A6G5Yv5Ws4sWy9wSNDHOWgQMbRPAaQoevDagk4_I3PnPglFnzKmwH-mIwiAVAq07IKM5j48IZSxyQjnAdNqN9fJ9gff4_lUgZRNwSQw2nyALG2Nvv191arIugUh95i1zYf_Cdzgi164GyaU57jOKq6qNnZ7nBNM4Z4l8_BRQFpdsskuKiPlgXswOTqjokKP9_OUKEOIKWCKgBuXQaOj4Az86E0cGFxS6XWOpm-6qIVtrtIPZKbGv0g4qn2gNZspKUTxozKq5lO0DZTioxbsil4FMtAu3B1Z_mfu2LsnHZP2O4TkWGClVXr59gmQXLBkZAOFrI5U97A&__tn__=-R

Det skal du bruge

Opskriften passer til en springform på 18 centimeter

9-10 pakker Knoppers
100 gram smeltet smør
3 deciliter piskefløde
1 deciliter sukker
400 gram Philadelphia

Sådan laver du din Knoppers-cheesecake

Det første, du skal gøre, er at knuse seks pakker Knoppers. Det kan let gøres ved at putte det hele i en frysepose og banke på den med en grydeske eller en kagerulle. Heri tilsætter du smeltet smør og rører godt rundt. Snup en springform, kom bagepapir i bunden og mas din Knoppersblanding på plads. Sæt din bund på køl, imens du forbereder ostemassen.

Hæld din piskefløde i en skål, og tilsæt sukker. Pisk stiv med en elpisker. Tilsæt så Philadelphia, og pisk videre i et minuts tid. Knus en pakke Knoppers, og tilsæt den. Vend den forsigtigt i din ostemasse. Fordel massen ovenpå din bund, og sæt din Knoppers-cheesecake på køl i et døgns tid.

Nu er der bare tilbage at pynte kagen, og det gør du selvfølgelig med en masse stykker Knoppers. Snup resten af dine Knoppers, knæk i små fine trekanter – og læg dem så ovenpå kagen. Så er der lækker Knoppers-cheesecake til dig og dine veninder.

Elsker du kage lige så meget som os? Så prøv også: Sådan laver du verdens bedste Kinder Bueno-cheesecake