Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent – Blå

kr.279.00

& Gratis Levering

Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent – Blå er et revolutionerende kvalitetsprodukt, der er designet til at give dig og din partner den ultimative oplevelse. Det trådløse, opladelige vibratoræg har 10 forskellige vibrationer og kan styres med en fjernbetjening. Den er dejligt blød at røre ved og har et ribbet design for at give ekstra stimulation. Dette produkt er et must-have for alle, der søger ekstra spænding i soveværelset.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195305637 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent – Blå er det perfekte valg for voksne, der søger ekstra sensuel nydelse. Dette lille, diskrete æg er udstyret med tre indbyggede vibrationer, der giver en intens stimulering, når du har det på. Det er opladeligt og fjernbetjent, hvilket betyder, at du kan styre nydelsen, uanset hvor du er. Plus, den blå farve gør det til et unikt stykke legetøj, som du kan tilføje til din samling. Prøv det alene eller sammen med din partner og udforsk nye sider af nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent – Blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent - BlåAmaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent – Blå
kr.279.00

Tilføj til kurv