Tilbud!

Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Vibrerende Anal Plug – Sort

kr.240.00

& Gratis Levering

Denne Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Vibrerende Anal Plug – Sort er perfekt, hvis du ønsker at tage dit seksuelle nydelse til et nyt niveau. Denne penisring er designet med en vibrerende anal plug, der vil give dig ekstra stimulation og intens nydelse. Den er lavet af silikone og er fleksibel, så den passer til de fleste penisstørrelser. Den vibrerende anal plug har 7 forskellige vibrationer, så du kan finde den, der passer til dig. Denne penisring vil give dig og din partner en helt ny seksuel oplevelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194296365 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Denne Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Vibrerende Anal Plug i sort giver dig mulighed for at udforske nye grænser og opleve endnu mere nydelse. Denne kombination af penisring og analplug er specielt designet til at give dig ekstra stimulation. Den justerbare penisring sikrer, at du får en strammere erektion og giver dig mulighed for at kontrollere blodtilførslen til penis. Den vibrerende analplug kan let indsættes og er udstyret med en kraftig motor, der kan give dig ekstra pirrende vibrationer. Med det ergonomisk formede håndtag kan du let fjerne pluggen, når du er færdig med at nyde. Denne anal-fantasy-kombination er perfekt til alle, der ønsker at udvide deres seksuelle horisont.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Vibrerende Anal Plug – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Vibrerende Anal Plug - SortAnal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Vibrerende Anal Plug – Sort
kr.240.00

Tilføj til kurv