Tilbud!

Anal Fantasy Auto-Throb Oppustelig Vibrerende Plug – Sort

kr.720.00

& Gratis Levering

Denne sorte Anal Fantasy Auto-Throb Oppustelig Vibrerende Plug er et fantastisk produkt til voksne, der ønsker at udforske analsex. Pluggen har en innovativ oppustelig funktion, der gør det muligt at øge størrelsen i trin, så du føler dig tryg og klar til den ultimative oplevelse. Pluggen har også 10 stærke vibrationer, så du kan nyde en intens stimulation af din anus. Pluggen er fremstillet af blødt og glat silikone, så den er sikker og behagelig at bruge.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195481198 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Anal Fantasy Auto-Throb Oppustelig Vibrerende Plug – Sort er det perfekte valg til at udforske dit anale eventyr. Pluggen er fremstillet af et blødt og fleksibelt materiale, der gør det muligt for pluggen at bruge op til 8 forskellige vibrationer, hvoraf de 4 er indbyggede. Denne plug har også en unik auto-throb-funktion, der giver en pulserende sensation. Pluggen er nem at betjene og kommer med en praktisk fjernbetjening til at ændre vibrationerne. Den er også opustelig, så du kan tilpasse størrelsen ved at pumpe mere luft i den. Pluggen er perfekt til både nybegyndere og erfarne anale elskere. Det er et sikkert og hygiejnisk produkt. Det er nemt at rengøre og er lavet med et glat finish for maksimal nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Auto-Throb Oppustelig Vibrerende Plug – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Anal Fantasy Elite Collection Anal Fantasy Auto-Throb Oppustelig Vibrerende Plug - SortAnal Fantasy Auto-Throb Oppustelig Vibrerende Plug – Sort
kr.720.00

Tilføj til kurv