Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster – Sort

kr.999.00

& Gratis Levering

Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster – Sort er et fremragende produkt til voksne. Det er designet med en vibrerende motor og et ergonomisk greb, der giver en intensiv, fordybende stimulering af anus og prostata. Dens 3 vibrationsindstillinger og 5 riller giver enestående stimulation, og med den ekstra lange skaft og den større hovedform kan du nyde en intenst tilfredsstillende analstimulering. Det er lavet af høj kvalitet, allergivenlig silikone og er let at rengøre.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194374645 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Den Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster – Sort er et must-have til alle voksne, der ønsker at udforske deres analsexoplevelser. Denne unikke anal-vibrator har en bølget form for en let indtrængning og er udstyret med 7 variationer af pulseringer og vibrationer for at maksimere nydelsen. Den kraftfulde vibrationsenhed er indeholdt i det bløde materiale, så du kan nyde en dejlig, glat følelse. Brug den i kombination med et vandbaseret glidecreme for at opnå den ultimative glæde. Denne vibrator er også designet med en bøjelig ende, som giver brugeren mulighed for at justere den til de rigtige vinkler og nå de mest følsomme områder. Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster – Sort er et fantastisk valg for alle, der søger eksploration og spænding.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Anal Fantasy Elite Collection Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster - SortAnal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster – Sort
kr.999.00

Tilføj til kurv