B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådløs Vibrator Æg – Rose

kr.449.00

& Gratis Levering

BNaughty Deluxe Unleashed trådløs vibrator æg er det perfekte legetøj til voksne, der søger intens nydelse. Det lille, trådløse æg er let at bruge og har 6 forskellige pre-programmerede vibrationer. Ægget kan styres trådløst med den medfølgende fjernbetjening eller den gratis B Swish app. Ægget er fremstillet af silkeblød, medicinsk silikone og er helt vanntæt. Det kommer i en smuk rosefarve og er det perfekte legetøj til kvinder, der søger spændende nye måder at opnå nydelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194302770 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådløs Vibrator Æg – Rose er en trådløs vibrator, der er designet til ultimativ nydelse. Det er perfekt til dig, der søger en intens, men stadig diskret, oplevelse. Det trådløse æg er lavet af høj kvalitet, medicinsk silikone og har 6 forskellige vibrationer. Med dette vibrator æg kan du eksperimentere med forskellige styrker og hastigheder for at finde den helt perfekte stimulation. Det har også et godt greb, så du kan holde det stille og kontrollere det let. B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådløs Vibrator Æg – Rose kan bruges både alene og i et forhold, og er den perfekte måde at tage dit sexliv til det næste niveau. Prøv det i dag og nyd intens nydelse!

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådløs Vibrator Æg – Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådløs Vibrator Æg - RoseB Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådløs Vibrator Æg – Rose
kr.449.00

Tilføj til kurv