Tilbud!

B-Vibe Anal Trænings Sæt – Turquoise

kr.1,036.00

& Gratis Levering

B-Vibe Anal Trænings Sæt er perfekt til voksne som ønsker at starte eller forbedre deres analt spil. Dette sæt indeholder tre forskellige størrelser af plugger, der er designet til at hjælpe dig med at udvide dine grænser, så man kan opnå en større glæde og nydelse. Det er konstrueret af medicinsk silikone for maksimal komfort og er nemt at indsætte og fjerne. Det kommer i en elegant turkis farve og inkluderer også en træningsmanual for at hjælpe dig med at komme i gang.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195301380 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

B-Vibe Anal Trænings Sæt – Turquoise er det perfekte sæt til at introducere anal leg og træning. Sættet er designet til at give optimal nydelse under anal leg og træning.

Det kommer med tre forskellige anal træningskugler med forskellige størrelser, der kan bruges til at træne musklerne i anus, så man let og sikkert kan have analsex og andre former for analleg. Kuglerne er lavet af silikone, der er behagelig for huden, og har en let struktur, der gør det let at indføre dem.

Sættet kommer også med et lille glidecreme, der hjælper med at gøre det lettere at indføre kuglerne. Sættet er perfekt for dem, der ønsker at udforske anal leg, og for dem, der ønsker at træne musklerne i anus.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B-Vibe Anal Trænings Sæt – Turquoise”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
B-Vibe Anal Trænings Sæt - TurquoiseB-Vibe Anal Trænings Sæt – Turquoise
kr.1,036.00

Tilføj til kurv