Banana Pants Shagger Dildo og Strap-On Base Stimulator – Blå

kr.449.00

& Gratis Levering

Banana Pants Shagger Dildo og Strap-On Base Stimulator – Blå er et perfekt valg for voksne, der ønsker at udvide deres seksuelle horisonter. Denne kraftige dildo er udstyret med en stødfast base, der gør det muligt at bære den i løbet af alle slags seksuelle aktiviteter. En justerbar rem gør det nemt at tilpasse dildoen til de fleste størrelser. Dens unikke design giver et utal af muligheder for at lege med vibrationer og maksimal stimulering. Dens bløde materiale og lette vægt gør det nemt at holde og bære. Shagger Dildo og Strap-On Base Stimulator – Blå er det perfekte valg til ægte seksuel nydelse og eventyr.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195411498

Beskrivelse

Banana Pants Shagger Dildo og Strap-On Base Stimulator – Blå er det perfekte sexlegetøj til voksne. Denne dildo har et unikt, realistisk design og er udstyret med et innovativt, fleksibelt båndbaseret system, der giver dig mulighed for at lave uforglemmelige stillinger og give dig præcis den stimulation, du har brug for. Den er fremstillet af blødt, fleksibelt PVC-materiale og kommer med en omfattende manual, der guider dig igennem installation og brug af produktet. Dildoen har også en ergonomisk og behagelig pasform, så du kan nyde den utrolige stimulation, den giver. Det er det perfekte valg til at tage dit sexliv til det næste niveau!

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Banana Pants Shagger Dildo og Strap-On Base Stimulator – Blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Banana Pants Shagger Dildo og Strap-On Base Stimulator - BlåBanana Pants Shagger Dildo og Strap-On Base Stimulator – Blå
kr.449.00

Tilføj til kurv