baseks Bunny Tickler og Vibrator Æg med Fjernbetjening – Lilla

kr.149.00

& Gratis Levering

Baseks Bunny Tickler og Vibrator Æg med Fjernbetjening – Lilla er det perfekte legetøj til voksne. Dette æg har en lilla overflade og er udstyret med en fjernbetjening, så du kan bruge det hvor som helst. Det har en sjov og stimulerende vibrator og en tickler til at pirre dig. Det er et must-have legetøj til ethvert voksen, der leder efter lidt sjov og spænding i soveværelset.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195336325 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Vores Bunny Tickler og Vibrator Æg med Fjernbetjening – Lilla er et fantastisk legetøj til voksne, der er skabt til at skabe intime øjeblikke sammen med din partner. Det er et diskret og elegant stykke legetøj, der er udstyret med en lille, men kraftfuld vibrator, der er omgivet af en børstet silikonehale, der vil pirre og stimulere dig, hvor du ønsker det. Det kommer også med en fjernbetjening, der gør det muligt at styre vibratoren og ægget i realtid. Det er vandtæt, så du kan tage det med i brusebadet eller spa’en, og det har 10 forskellige vibrationer, så du kan finde den, der passer bedst til dig. Bunny Tickler og Vibrator Æg med Fjernbetjening – Lilla er sikker, pålidelig og yderst behagelig at bruge – den perfekte løsning til et spændende og intenst intimt øjeblik sammen.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “baseks Bunny Tickler og Vibrator Æg med Fjernbetjening – Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
baseks Bunny Tickler og Vibrator Æg med Fjernbetjening - Lillabaseks Bunny Tickler og Vibrator Æg med Fjernbetjening – Lilla
kr.149.00

Tilføj til kurv