Booty Sparks Laser Series Fuck Me Medium Fjernbetjent Butt Plug – Sort

kr.549.00

& Gratis Levering

Booty Sparks Laser Series Fuck Me Medium Fjernbetjent Butt Plug er en unik og sjov sexlegetøj, der er beregnet til voksne. Den er lavet af silikone og har en medium størrelse. Den er udstyret med en fjernbetjenting, så du kan styre vibrationerne fra op til 50 meters afstand. Den er også udstyret med en indbygget laser, der skaber et eksplosivt lysshow under brug. Den er super let og nem at bruge, og det er den perfekte måde at tilføje noget ekstra krydderi til sexlivet.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195479876

Beskrivelse

Booty Sparks Laser Series Fuck Me Medium Fjernbetjent Butt Plug – Sort er den perfekte måde at tage dit analsex-lege til det næste niveau. Denne butt plug er den perfekte størrelse til både begyndere og øvede. Den er helt lavet af silikone for en glat og behagelig følelse, og den er helt vandtæt, så du kan tage den med i brusebadet. Den har også en fjernbetjening, så du kan styre stimulationen fra op til 10 meter væk. Den vibrerer også og har 10 forskellige vibrationer, så du kan finde det helt rigtige niveau af nydelse. Den er også USB-opladbar, så du ikke behøver at bekymre dig om at skifte batterier. Booty Sparks Laser Series Fuck Me Medium Fjernbetjent Butt Plug – Sort er det perfekte stykke legetøj til dig, der gerne vil have det bedste fra to verdener.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Booty Sparks Laser Series Fuck Me Medium Fjernbetjent Butt Plug – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Booty Sparks Laser Series Fuck Me Medium Fjernbetjent Butt Plug - SortBooty Sparks Laser Series Fuck Me Medium Fjernbetjent Butt Plug – Sort
kr.549.00

Tilføj til kurv