Tilbud!

CalExotics Eclipse Thrusting Roterende Prostata Stimulator

kr.440.00

& Gratis Levering

CalExotics Eclipse Thrusting Roterende Prostata Stimulator er en unik og avanceret prostata stimulator designet til voksne. Denne stimulator har en roterende kugle, der trænger ind og trækker ud, mens den stimulerer prostata for intens glæde. Den er også udstyret med 6 forskellige hastigheder og vibrationer og er helt vandtæt, så du kan udforske dine ønsker uanset hvor du er. Dens ergonomiske design gør det let og behageligt at bruge.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

CalExotics Eclipse Thrusting Roterende Prostata Stimulator er en revolutionerende ny produkt, der er designet til at give mænd en sjov, intens og opfyldende seksuel oplevelse. Stimulatoren er udstyret med en kraftig motor, der giver dyb, roterende trækninger, der trænger ind i prostata og giver en intens og uforglemmelig oplevelse. Den har også en bevægelsesindstilling, der giver et ekstra lag af stimulering. Stimulatoren er også designet med et ergonomisk, glat håndtag, der giver brugeren kontrol og komfort. Det er også udstyret med en kraftig, vandtæt silikonekonstruktion, der giver ekstra glæde og sikkerhed. CalExotics Eclipse Thrusting Roterende Prostata Stimulator giver en uforglemmelig seksuel oplevelse, der vil være værd at huske.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CalExotics Eclipse Thrusting Roterende Prostata Stimulator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
CalExotics Eclipse Thrusting Roterende Prostata Stimulator - SortCalExotics Eclipse Thrusting Roterende Prostata Stimulator
kr.440.00

Tilføj til kurv