CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbit Vibrator – Blå

kr.799.00

& Gratis Levering

CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbit Vibrator – Blå er et innovativt og alsidigt sexlegetøj, der tilbyder en intens og dyb stimulation. Det er udstyret med to motorsystemer, der ved hjælp af elektrisk stimulering og vibrationer kan skabe en helt ny og intens oplevelse. Den har desuden en fleksibel skaft, der gør det muligt at ramme de mest følsomme steder. Den er fremstillet af et blødt og fleksibelt silikonemateriale, som giver en blid og behagelig fornemmelse. Dette produkt er perfekt for dem, der ønsker at udforske og opdage nye niveauer af nydelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195336061

Beskrivelse

Denne CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbit Vibrator – Blå er designet til at give dig uovertruffen stimulation og nydelse. Den er udstyret med en kraftig motor, der leverer intense vibrationer og elektriske stimulationer. Den er også udstyret med en fleksibel rabbit for at maksimere stimulationen – og det er endda muligt at ændre intensiteten af vibrationerne og elektriske stimulationer via den medfølgende fjernbetjening. Den er fremstillet af 100 % medicinsk silikone, så den er let at rengøre, og den er også vandtæt. CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbit Vibrator – Blå er din bedste ven når det kommer til uovertruffen nydelse og stimulation.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbit Vibrator – Blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbit Vibrator - BlåCalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbit Vibrator – Blå
kr.799.00

Tilføj til kurv