Pocket Exotics Dobbelt Bullet Fjernbetjent Vibrator – Sølv

kr.159.00

& Gratis Levering

Pocket Exotics Dobbelt Bullet Fjernbetjent Vibrator – Sølv er en lille, men kraftfuld vibrator, der giver dig stor fleksibilitet og frihed til at udforske dine seksuelle grænser. Den har et ergonomisk design, der gør det nemt at holde, og har to stærke vibrationer, der fjernes af en fjernbetjening, der gør det muligt at bruge det, selv når du er væk fra partnern. Det er lavet af sølv og har en slank finish, så det er let at opbevare. Det er et ideelt stykke sexlegetøj til at udforske dine seksuelle fantasier.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Pocket Exotics Dobbelt Bullet Fjernbetjent Vibrator – Sølv er den perfekte måde at spice op dit sexliv på. Denne sølvfarvede dobbelte vibrator er udstyret med et fjernbetjent trådløst system og er designet til at give dig ekstra spænding og stimulation sammen med din partner. Den har to separate kraftige motorer, der giver dig mulighed for at nyde en række forskellige vibrationer. Den har også et ergonomisk design, som giver dig mulighed for at placere vibratorerne præcist, hvor du ønsker det. Den er også vandtæt og kan nemt rengøres. Med Pocket Exotics Dobbelt Bullet Fjernbetjent Vibrator – Sølv kan du opleve nye niveauer af stimulation og pirrende fornøjelser.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pocket Exotics Dobbelt Bullet Fjernbetjent Vibrator – Sølv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
CalExotics Pocket Exotics Dobbelt Bullet Fjernbetjent Vibrator - SølvPocket Exotics Dobbelt Bullet Fjernbetjent Vibrator – Sølv
kr.159.00

Tilføj til kurv