Tilbud!

CalExotics Venus Trådløs Fjernbetjent Butterfly Vibrator – Lilla

kr.467.00

& Gratis Levering

CalExotics Venus Trådløs Fjernbetjent Butterfly Vibrator – Lilla er en trådløs fjernbetjent vibrator, der er specielt designet til voksne. Den har 8 forskellige vibrationer og pulseringer til at opnå den ultimative nydelse. Den er fremstillet af silkeblød silikone og er let at betjene med en trådløs fjernkontrol. Den er lavet i en elegant lilla farve og har en ergonomisk pasform, der gør den behagelig og sikker at bruge.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194332206 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Den trådløse fjernbetjente Venus Butterfly Vibrator er det perfekte valg for kvinder, der ønsker at tage deres nydelse til et helt nyt niveau. Den lilla vibrator er udstyret med et lydsvagt motorteknologi, der leverer helt lydløse, men stærke vibrationer. Den er let at betjene og kommer med en lille fjernbetjening, så du kan styre intensiteten og mønstret af vibrationer, når du har lyst til det. Den er også udstyret med et fleksibelt, skræddersyet design, der er komfortabelt at bære, og som er let at styre for maksimal nydelse. Denne trådløse vibrator vil helt sikkert bringe spænding og nydelse til ethvert soveværelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CalExotics Venus Trådløs Fjernbetjent Butterfly Vibrator – Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
CalExotics Venus Trådløs Fjernbetjent Butterfly Vibrator - LillaCalExotics Venus Trådløs Fjernbetjent Butterfly Vibrator – Lilla
kr.467.00

Tilføj til kurv