Unihorn Bean Blossom Enhjørning Tunge Vibrator – Gul

kr.439.00

& Gratis Levering

Unihorn Bean Blossom Enhjørning Tunge Vibrator er den perfekte vibrator til voksne, der søger ekstra stimulation. Den er ideel til klitoris- og G-punktsstimulering og har en bølget overflade for ekstra pirrende fornemmelser. Den er lavet af silikone og er 100 % vandtæt. Den har en stærk motor og 10 vibrationer, så du kan finde den der passer bedst til dig. Denne vibrator har også et ergonomisk og let design, som gør den ideel til at bære og bruge. Gul farve gør dette produkt endnu mere attraktivt.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195517991 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Denne fantastiske Unihorn Bean Blossom Enhjørning Tunge Vibrator er perfekt til din næste seksuelle oplevelse. Den er lavet af høj kvalitet silikone, så den er både blød og trykfølsom. Den har en fleksibel enhjørning tunge, der kan give dig stimulerende og fornøjelige vibrationer, der kan hjælpe dig med at nå din seksuelle fornøjelse. Den har også en kraftig motor, der kan give dig uendelige muligheder, når det kommer til vibrationer. Den er også nem at rengøre og holde, så du kan komme igang med at nyde dine seksuelle oplevelser. Denne Unihorn Bean Blossom Enhjørning Tunge Vibrator er en af de bedste vibratorer på markedet og den er kraftfuld, sikker og hygiejnisk. Den er perfekt til alle voksne, der ønsker at udforske deres seksualitet.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Unihorn Bean Blossom Enhjørning Tunge Vibrator – Gul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Creative Conceptions Unihorn Bean Blossom Enhjørning Tunge Vibrator - GulUnihorn Bean Blossom Enhjørning Tunge Vibrator – Gul
kr.439.00

Tilføj til kurv