Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silikone Dildo 20.5 cm – Rød

kr.449.00

& Gratis Levering

Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silikone Dildo er en realistisk silikone dildo, der er designet til at give en fornemmelse af et rigtigt kønsorgan. Det er lavet af silikone, så det er glat og behageligt mod huden. Det har en længde på 20,5 cm og har en realistisk udseende hundehale på toppen. Dildoen er perfekt til dem, der ønsker at opleve følelsen af et rigtigt kønsorgan, samtidig med at de får en anderledes og sjov oplevelse. Det er tilgængeligt i en flot rød farve, som gør det ekstra specielt og attraktivt.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195446348

Beskrivelse

Denne Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silicone Dildo 20.5 cm – Rød er det perfekte valg til at opnå intens nydelse. Dildoen er skabt med realistiske detaljer og har en størrelse på 20,5 cm, hvilket gør den optimalt til at stimulere alle de sensitive områder. Dildoen er lavet af silikone, som giver en blød og naturlig følelse. Desuden har dildoen en let og kurvet form, som gør det nemt at komme til de mest intime steder. Dildoen kommer i en flot rød farve og kan bruges sammen med vandbaseret glidecreme for at forbedre oplevelsen. Dildoen er det perfekte valg for alle, der ønsker at tage deres nydelse til det næste niveau.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silikone Dildo 20.5 cm – Rød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silikone Dildo 20.5 cm - RødCreature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silikone Dildo 20.5 cm – Rød
kr.449.00

Tilføj til kurv