Creature Cocks Hell Kiss Twisted Tongues Silikone Dildo 19 cm – Flere farver

kr.399.00

& Gratis Levering

Creature Cocks Hell Kiss Twisted Tongues Silikone Dildo 19cm er et must-have for voksne, der søger et ekstra krydderi i deres sexliv. Den er lavet af 100% silikone af høj kvalitet, der er komfortabel og sikker at bruge. Den er 19 cm lang og har et spændende tvistet design, der giver ekstra stimulation. Den fås i flere forskellige farver, så du kan finde den perfekte der passer til dit humør. Creature Cocks Hell Kiss Twisted Tongues Silikone Dildo 19 cm er perfekt til dem, der ønsker at prøve nye ting i soveværelset.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195523499 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Creature Cocks Hell Kiss Twisted Tongues Silikone Dildo 19 cm er et must-have for alle voksne, der vil have en god oplevelse. Denne smukke silikone dildo er 19 cm lang og har en unik twistet tunge, der sikrer en ekstra stimulering. Den er lavet af 100% medicinsk silikone, der er sikker for din hud og smuk at se på. Den er designet til at give en glat og behagelig oplevelse og er let at rengøre. Den fås i flere forskellige farver, så du vil helt sikkert finde en, der passer til dit humør. Denne dildo er perfekt til at give dig et skud af glæde og hjælpe dig med at udforske dine fantasier. Creature Cocks Hell Kiss Twisted Tongues Silikone Dildo 19 cm er den perfekte måde at opnå det optimale udbytte og nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Creature Cocks Hell Kiss Twisted Tongues Silikone Dildo 19 cm – Flere farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Creature Cocks Hell Kiss Twisted Tongues Silikone Dildo 19 cm - Flere farverCreature Cocks Hell Kiss Twisted Tongues Silikone Dildo 19 cm – Flere farver
kr.399.00

Tilføj til kurv