Creature Cocks Ravager Rippled Tentacle Silikone Dildo 20,5 cm – Flere farver

kr.499.00

& Gratis Levering

Creature Cocks Ravager Rippled Tentacle Silikone Dildo er en højkvalitets silikone dildo, som har 20,5 cm i længden. Det har ripplede tentakler, som giver en ny og spændende stimulation og er tilgængelig i flere forskellige farver. Det er let at bruge og er helt sikkert at bruge, da det er lavet af et blødt silikonemateriale, der er både allergivenligt og hygiejnisk. Det er perfekt til at tilføje lidt ekstra liv til dit sexliv!

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195478888 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Denne Creature Cocks Ravager Rippled Tentacle Silikone Dildo 20,5 cm er det perfekte sexlegetøj til alle voksne. Det er fremstillet af høj kvalitet silikone, der er helt naturlig og blød mod huden, og har en unik og stimulerende overflade, der giver dig en fantastisk oplevelse. Det er 20,5 cm langt og har en realistisk formet hoved, der giver dig den helt rigtige følelse. Det er også tilgængeligt i flere farver, så du kan vælge den farve, der passer bedst til din personlighed. Den er let at rengøre og holde pæn, da den kan rengøres med vand og mild sæbe. Med denne dildo kan du udforske en ny verden af nydelse og frække nye muligheder. Så hvad venter du på? Bestil denne Creature Cocks Ravager Rippled Tentacle Silikone Dildo 20,5 cm i dag!

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Creature Cocks Ravager Rippled Tentacle Silikone Dildo 20,5 cm – Flere farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Creature Cocks Ravager Rippled Tentacle Silikone Dildo 20,5 cm - Flere farverCreature Cocks Ravager Rippled Tentacle Silikone Dildo 20,5 cm – Flere farver
kr.499.00

Tilføj til kurv