Creature Cocks Unicorn Kiss Glow in the Dark Dildo

kr.449.00

& Gratis Levering

Creature Cocks Unicorn Kiss Glow in the Dark Dildo er et sjovt og fantasifuldt sexlegetøj til voksne. Denne lysende dildo er dækket af en silkeblød overflade og har en lysende, magisk manke, der vil tiltrække din partner. Denne dildo har en længde på 20 cm og har en smal diameter, der gør den let indførbar, selv for begyndere. Denne unikke dildo er 100% vandtæt og har et sugende kontrolhåndtag, der gør det let at bruge. Den er perfekt til solo-leg eller til par.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195515917 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Creature Cocks Unicorn Kiss Glow in the Dark Dildo er et unikt produkt, som er det perfekte valg for personer, der ønsker et sjovt og pirrende sexlegetøj. Dildoen er lavet af et blødt, fleksibelt materiale, der føles godt mod huden, og den kommer med et smukt, farvestrålende design, der lyser op i mørket. Den har en realistisk følelse, når den bruges, og den har et spidsformet hoved og en økonomisk skaft, der er designet til at give maksimal nydelse. Dildoen er perfekt til både solo- og parleg, og den lader dig nyde uendelige nydelsesmuligheder.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Creature Cocks Unicorn Kiss Glow in the Dark Dildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Creature Cocks Unicorn Kiss Glow in the Dark Dildo 21,5 cm - Flere farverCreature Cocks Unicorn Kiss Glow in the Dark Dildo
kr.449.00

Tilføj til kurv