Dillio Platinum Big Hero Turkis Dildo med Sugekop 17,2 cm – Grøn

kr.349.00

& Gratis Levering

Dillio Platinum Big Hero Turkis Dildo med Sugekop 17,2 cm er perfekt til voksne, der søger ekstra stimulation. Denne lækre dildo er lavet af silikone og har en sugekop, der holder den på plads under brug, hvilket gør den særligt velegnet til sololeg. Den er 17,2 cm lang og har en grøn farve og en realistisk følelse for en endnu mere intens oplevelse. Denne dildo er også vandtæt, så du kan tage den med i badet og nyde en dejlig afslappende oplevelse.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Dillio Platinum Big Hero Turkis Dildo med Sugekop 17,2 cm – Grøn er den perfekte løsning til dem, der ønsker en stor og kraftig dildo der giver dig masser af nydelse. Den har en realistisk form med en stor krop og en stor glat overflade der vil give dig utrolige oplevelser. Den store sugekop gør det muligt at bruge den både på gulvet eller andre overflader og er nem at montere. Den er fremstillet af det meget høje kvalitet silikone, som gør den fleksibel og robust. Den er sikker at bruge og er helt fri for ftalater. Denne dildo er et must-have til enhver voksen samling og vil helt sikkert tilføje en hel del glæde og nydelse til dit sexliv.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dillio Platinum Big Hero Turkis Dildo med Sugekop 17,2 cm – Grøn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Dillio Platinum Big Hero Turkis Dildo med Sugekop 17,2 cm - GrønDillio Platinum Big Hero Turkis Dildo med Sugekop 17,2 cm – Grøn
kr.349.00

Tilføj til kurv